Skip links

Wie ben ik

Ik ben Miranda en ik ben geboren in 1969. Ik woon in Weert, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Naast mijn liefde voor hen, heb ik een nieuwe professionele liefde gevonden in het vak van counselor / stressmanager en loopbaancoach / loopbaanbegeleider.

Ergens begin 2008 kwam ik tot het bevrijdende inzicht dat ik (van mezelf) niet persé hoefde door te groeien in het vak van projectmanager. Het directe contact met mensen, te horen wat hen beweegt, passioneert, bezig houdt, waar zij tegen aanlopen, dat is wat ik miste. De opleidingen bij Psychodidact kwamen op mijn pad en ik werd “erdoor gegrepen”. In 1e instantie ben ik eraan begonnen om mezelf wat beter te leren kennen. Inmiddels heb ik de studie Stressmanagement Coaching Counseling Conflictbemiddeling Basic, Professional en Senior bij Psychodidact alweer een hele tijd geleden succesvol afgerond. Het begeleiden van mensen met vragen op loopbaangebied en diverse stress-gerelateerde vragen (o.a. perfectionisten, pleasers, piekeraars, burn-out)en het geven van trainingen aan collega therapeuten in ACT (Acceptance en Commitment Therapie), zijn zaken waar ik oprecht blij van word. Ik voel me een bevoorrecht mens om anderen te mogen begeleiden in veranderingsprocessen; datgene te doen waar mijn hart en passie ligt.

Ik geloof in de eigen kracht van mensen om in balans te komen! Het is ook geweldig om te zien wat het mensen voor moois brengt!

Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Nederweert, Coach in Weert, Coach in Valkenswaard, Coach in Eindhoven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere web ervaring te geven