Skip links

Bedrijven

In beoordelingsgesprekken, tijdens gesprekken tussen medewerkers en leidinggevenden of vanuit de medewerkers zelf komt er een coach vraag naar voren.
Vanuit deze werkgerelateerd vraagstukken begeleid ik uw medewerkers in veranderingsprocessen.

Enkele voorbeelden:
– Een medewerker met een hoge mate van verantwoordelijkheid, die de neiging heeft om te veel zelf te doen en dreigt uit te vallen.
– Een medewerker die moeite heeft met hiërarchie.
– Een medewerker die buiten kaders wil treden, die die zichzelf wellicht oplegt, die zelfverzekerder wil zijn in gesprekken met anderen.
– Een medewerker die voor zichzelf wil opkomen in situaties waar conflicten dreigen.
– Een medewerker die meer vanuit zelfvertrouwen mag acteren (geven van presentaties, etc.)
– Een medewerker die mag werken aan een meer pro-actieve houding.
– Een medewerker die beter mag “leren luisteren”.

Bedrijven en organisaties zijn gebaat bij medewerkers die op de juiste plek in de organisatie zitten, effectief en betrokken zijn, hun kwaliteiten optimaal benutten en inspirerend zijn voor anderen.

Als objectieve buitenstaander help ik uw medewerkers het beste uit zichzelf te halen, met als gevolg: het verhogen van hun productiviteit, inzetbaarheid, employability, energie, rendement, arbeidsvreugde, motivatie, etc. Medewerkers die letterlijk en figuurlijk “lekker in hun vel zitten”, dragen bij aan een gezond bedrijf. U heeft hiermee een extra tool in handen waarmee medewerkers en de organisatie succesvoller worden. De kans op uitval door stress wordt gereduceerd.

* U kunt een continu-afspraak maken over in-huis-bedrijfscounseling. Dit kan betekenen dat ik een vaste dag of vaste dagen bij u in het bedrijf praktijk houd. Medewerkers kunnen dan zelf of via uw leidinggevende(n) afspraken met me plannen op vaste dagen. Het is mijn ervaring dat leidinggevenden op deze manier efficiënter en doelgerichter hun taken kunnen uitoefenen.

* U maakt gebruik van de mogelijkheid om uw medewerkers ad hoc naar me door te sturen.

Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Nederweert, Coach in Weert, Coach in Valkenswaard, Coach in Eindhoven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere web ervaring te geven