Skip links

Voor jou!

Counseling en Coaching:
Voor Piekeraars, Pleasers en Perfectionisten! Ik bied de mogelijkheid om via een kortdurende, oplossingsgerichte aanpak in balans te komen! Gemiddeld zijn tussen de 4 en 8 gesprekken voldoende om jou weer op weg te helpen. Soms zijn 2 of 3 afspraken al voldoende om weer zelfstandig verder te kunnen.

Ik begeleid veel mensen die werken in de zorg (en wie zorgt er voor jou?), onderwijs, financiele sector

Ik werk zowel preventief (voorkomen is beter dan genezen!) als ook curatief. Je kunt bij mij terecht voor psychosociale hulpverlening waarbij ik technieken inzet als coachen, counseling en conflictbemiddeling.

Als psychodidacticus© help ik mensen hun doelen te bereiken door kennisoverdracht en individuele procesbegeleiding (www.psychodidact.nl).
Ik maak gebruik van verschillende theorieën, instrumenten en modellen, waaronder o.a. ACT (Acceptance and Commitment Therapy), Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Denkstijlen, Rationeel Emotieve Therapie (RET) en EMDR (ik ben EMDR Master Practiocioner). Ik denk in mogelijkheden en oplossingen en kijk steeds wat het beste past bij jouw vraagstelling.

Loopbaanbegeleiding / Loopbaancoaching:
Gemiddeld bestaat een loopbaantraject uit 8 gesprekken (meer of minder komt ook voor). Bij het loopbaantraject krijg je, als dit past, huiswerkopdrachten mee om thuis ter voorbereiding op de gesprekken, uit te werken. Een loopbaantraject blijft maatwerk. Tijdens het traject kunnen daarom aanvullende oefeningen op maat en wensen worden ingepast.

E-coaching:
In drukke tijden: e-coaching.
Jij bepaalt de vorm die het beste bij jou past, graag denk ik hierin met je mee!

Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Nederweert, Coach in Weert, Coach in Valkenswaard, Coach in Eindhoven.

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere web ervaring te geven