Skip links

Loopbaancoaching

Wellicht heb je een gevoel van “ik doe dit wel, maar ik ben dit niet”, of sta je op een kruispunt met de vraag “hoe wil ik nu verder?” Misschien heb je net je baan verloren, met eventueel bijkomende financiële vraagstukken en/of vragen over je maatschappelijke identiteit. Wellicht wil je je transitievergoeding besteden aan een outplacementtraject, begeleid worden naar nieuw perspectief?!

Fusies en reorganisaties die veel verschuivingen en onzekerheid met zich meebrengen zijn aan de orde van de dag en maken wellicht dat je nadenkt over jouw loopbaan.
Loopbaanbegeleiding helpt je het werk te vinden, waarin je kunt floreren. Floreren in je werk kan alleen als je werk samenvalt mèt en past bij wie je bent.

Herken je jezelf in 1 van onderstaande of soortgelijke vraagstukken?

* “Ik ben klaar met mijn studie en wat nu?”;
* “Ik heb het gevoel dat ik vastzit in mijn werk of studie en niet weet hoe ik verder moet”;
* “Ik doe dit wel, maar ik ben dit niet”;
* “Ik ben gedwongen op zoek te gaan naar een andere baan, ik kan daarbij wel wat hulp gebruiken”;
* “Ik ben benieuwd naar mijn kwaliteiten en talenten”;
* “Ik ben benieuwd naar mijn eigen dromen, mogelijkheden en toekomstbeelden”.

Kortom: voor iedereen met loopbaan vraagstukken vanaf MBO4, HBO en WO niveau die zelf de regie over zijn/haar carrière (weer) wil nemen; ik begeleid je graag in dit veranderingsproces!

Als loopbaancoach begeleid ik je bij onderstaande stappen:

– De balans opmaken van de situatie waar je nu in zit.
– Kijken naar jezelf; je persoonlijkheid, vaardigheden, kennis en kwaliteiten.
– Bedenken welke richting je op wilt gaan (tijd om de balans op te maken voor je toekomst).
– Jezelf oriënteren op nieuwe mogelijkheden.
– Je nieuwe carrière stap in de praktijk brengen.

Ik ondersteun je graag bij het verhelderen van jouw drijfveren, interesses en affiniteiten. Daarnaast worden, als dit past bij jou, aan de hand van diverse oefeningen, zelfassessments en coachingsgesprekken jouw talenten en eigenschappen in kaart gebracht. Vervolgens vertalen we deze inzichten naar haalbare loopbaanmogelijkheden.

Ben je er klaar voor om te schitteren en is het nu tijd om te kiezen voor wat je écht wilt? Bel of mail me vrijblijvend voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Mijn werkgebied is Limburg en Noord-Brabant.

Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Weert, Coach in Nederweert, Coach in Valkenswaard, Coach in Eindhoven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere web ervaring te geven