Skip links

Kwaliteit en Veiligheid

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging NFG. Leden van deze beroepsvereniging verplichten zich tot permanente scholing en persoonlijke ontwikkeling op dit vakgebied. Op www.de-nfg.nl vindt u o.a. informatie over deskundigheid, vergoedingen, het klachtenreglement en de ethische code.

Eveneens ben ik aangesloten bij de stichting RBCZ (register therapeut BCZ). Dit is een overkoepelende organisatie in de complementaire zorg.  Alleen therapeuten op Hbo-niveau en artsen binnen de complementaire zorg worden geregistreerd in het openbare register van RBCZ. Voor meer informatie: www.rbcz.nu.

De inhoud van onze gesprekken wordt niet met derden besproken, tenzij je hier zelf om vraagt.  Respect, vertrouwen en veiligheid staan bij mij voorop!

De website @Balance Counseling en Coaching staat onder beheer van iXL Hosting B.V.
Contactgegevens:
Galvanistraat 117
6716AE, Ede
Nederland
Email
info@ixlhosting.nl
sales@ixlhosting.nl
support@ixlhosting.nl
Telefoon
Algemeen: +31 (0)318-830207
Storing: +31 (0)318-746023 (24/7)

In mijn praktijk zal vanaf 25-05-2018 gewerkt worden met de nieuwe AVG wetgeving. Zo is er een Privacy Policy voor Bezoekers, deze geldt voor iedereen die de praktijk en website @Balance Counseling en Coaching bezoekt. Voor inhoud Privacy Policy zie: Algemene voorwaarden & Privacy Policy @Balance. De cliënt wordt in de behandelovereenkomst en intakeformulier gevraagd toestemming te geven voor het gebruik maken van zijn/haar gegevens ten gunste van het begeleidingstraject.

Als mentor voor studenten en schooltherapeut ben ik aangesloten bij Psychodidact. Ook via Gortcoaching begeleid ik kandidaten in (loopbaan)coachtrajecten.

Heb je klachten: Kijk dan hier wat te doen: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html. Ik sta voor kwaliteit, mocht je niet tevreden zijn dan hoor ik het graag. Indien van toepassing: via deze link kun je melden dat je niet tevreden bent over mij.

Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Nederweert, Coach in Weert, Coach in Valkenswaard, Coach in Eindhoven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere web ervaring te geven