Skip links

Counseling / Coaching

“Wil je weer balans en greep ervaren in jouw leven?”

Soms lukt het (even) niet om je aan te passen aan veranderende omstandigheden en kun je wat hulp gebruiken. Je bent de grip kwijt of raakt even uit balans. Het kan dan prettig zijn, een onafhankelijk iemand te kunnen benaderen, iemand die naar je luistert en samen met jou gaat kijken, hoe jij die innerlijke balans weer kunt (her)vinden; hoe jij weer de regisseur kunt worden over je eigen leven.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen antwoorden en oplossingen beschikbaar heeft voor positieve veranderingen. Het gaat er slechts om deze (weer) te “activeren”! Het is mijn passie om mensen hierbij te mogen begeleiden.

Herken jij jezelf in 1 van onderstaande vraagstukken / doelen?

* Je verkeert in een stressvolle situatie of periode in je leven door bijvoorbeeld: verlies van je baan, kinderen die aandacht opeisen, doelstellingen die op het werk gehaald moeten worden, etc.;
* “Ik moet zoveel van mezelf, hoe kan ik ont-moeten?”;
* “Ik wil assertiever worden, aangeven wat ik wil: grenzen bepalen, meer zelfvertrouwen ervaren!”
* ”Ik loop steeds weer tegen dezelfde blokkades aan;
* “Ik zou graag wat meer zichtbaar willen zijn op mijn werk; me wat beter willen profileren, maar ik weet niet hoe?”;
* “Ik ben op zoek naar meer balans tussen werk en privé”;
* “Ik heb een belangrijk (klant)gesprek over een x aantal weken, ik zou wat meer zelfvertrouwen (zekerheid/rust, etc.) willen uitstralen”.
* “Ik zit met een dilemma/ innerlijke conflict wat maakt dat ik twijfel over iets”;
* “Ik heb lichamelijke klachten, waar geen duidelijke oorzaak voor te vinden is”;
* “Ik ben zo moe, ik heb behoefte aan een energie boost”;
* “Ik wil graag in kaart brengen wat ík nu belangrijk vind, waar het mij om gaat”.

 

Kortom: voor iedereen die zijn/haar balans (tijdelijk) is kwijtgeraakt en die zelf de regie over zijn/haar leven (weer) wil nemen; ik begeleid je graag in dit veranderingsproces!

Wanneer je op een wachtlijst staat bij een andere organisatie (bv. GGZ) kan het prettig zijn, ter overbrugging, alvast een of meer gesprekken te hebben.

Past dit bij jou? Bel of mail me vrijblijvend voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Mijn werkgebied is Limburg en Noord-Brabant.

NB: Ik ben ook gecertificeerd EMDR Master Practitioner (https://www.emdr-therapeuten.nl/limburg/). EMDR staat voor “Eye Movement Desentization and Reprocessing”. Heb je in het hier en nu last van: bepaalde angsten, dwanggedachten, een pestverleden of -heden, een overval of ongeluk meegemaakt, paniekgevoelens, burn-out klachten, weinig zelfvertrouwen, etc. EMDR is dan een effectieve behandelmethode gebleken. Het doel van EMDR is om oude ervaringen en herinneringen aan gebeurtenissen te verwerken, met de bedoeling daarmee klachten te verminderen of zelfs geheel te laten verdwijnen.

Miranda Salmans, Coach in Limburg, Coach in Brabant, Coach in Nederweert, Coach in Weert, Coach in Valkenswaard, Coach in Eindhoven

Deze website maakt gebruik van cookies om je een betere web ervaring te geven